Tips & Tricks pentru cea mai creativă idee.

Eşti gata? Ai ales formatul preferat de prezentare?

Ne poți trimite ideea ta fie în format video, fie într-un document pdf, dar trebuie să știi că ai șanse mai mari să urci în top dacă ne prezinți ideea în format video (altfel pierzi cei 20% obținuți din numărul de reacţii din social media).

Ai răbdare!

După ce ți-ai înregistrat ideea, aceasta se va afla în moderare timp de 3 zile, perioadă de timp în care doar experții au acces la ideea ta, iar aceasta poate fi respinsă din oficiu în cazul în care conține limbaj vulgar sau injurios.

În următoarele 3 zile experții noștri vor analiza propunerea ta și îți vor oferi un punctaj personalizat. Dacă ești norocos, poți primi chiar și feedback de la experți.

Feedback

În urma punctajului obținut de la experți, îți poți revizui sau nu ideea. Trebuie să știi că dacă în cel puțin 3 zile de la primirea punctajului și/sau a feedbackului nu efectuezi nicio modificare, ideea ta devine automat publică.

Promovează

După ce ideea ta a devenit publică, o poți promova. Este momentul tău să te simți apreciat pentru munca ta bine făcută. Dă share, arată-le propunerea prietenilor tăi, convinge cât mai mulți prieteni să te voteze și urcă în top!