Întrebări frecvente

Desigur că ai intrebări. Tocmai pentru asta ți-am pregătit secțiunea de FAQ unde vei găsi răspunsuri la, sperăm noi, marea majoritate a intrebărilor tale. Dacă răspunsul la întrebarea ta nu se regăseste insă în această listă, ne poți scrie pe adresa [vreau@celmaibineplatitjob.ro] și noi îți răspundem în cel mai scurt timp.

Q

Cum primesc feedback de la experti pe propunerea mea?

A

După înregistrarea ideii, o să găsesti detaliat în Contul Tău, secțiunea “Ideile Mele”, feedback punctual pentru toate cele 5 criterii de evaluare. O să fii notificat în momentul în care primești feedback, în secțiunea “Notificări” din Contul Tău.

Q

Dacă ideea mea este deja publicată pe platformă, dar vreau să schimb ceva la ea, mai pot interveni?

A

Nu mai poți edita o idee devenită publică, în schimb poți submite o altă idee cu structură revizuită. Dar în acest caz, votul tău începe de la zero.

Q

Pot să fiu și votant și creator în același timp?

A

Da, numai că nu îți poți vota singur ideea propusă :)

Q

Cum va fi notatã ideea mea? Care este mecanismul?

A

Ideea inscrisă de tine va trece mai întâi, înainte de publicare, prin feedbackul experților. Aceștia vor nota de la 1 la 5 în baza criteriilor de evaluare și îți pot oferi feedback personalizat. După ce vei primi feedbackul personalizat îți vei putea revizita ideea și implementa feedbackul, desigur, dacă dorești. În caz contrar vei putea publica ideea exact așa cum este ea.